2010-09-21 17:45:36• hírek • Szatmar.ro

Két sima győzelem a Torda ellen

A VSK két barátságos meccsel készült a Resita elleni meccsre.

Két hétig szünetelt a román férfi kézilabda bajnokság, a Nemzeti Liga, ezt pedig a Szatmárnémeti VSK együttese arra használta fel, hogy kedden két barátságos meccset is játszott a második vonalban szereplő Tordai Potasisa ellen. A papírformának megfelelően a mindkét összecsapást hazaiak nyerték meg, viszonylag nagy különbségű győzelmet aratva - 42-30 illetve 41-33.

A délelőtti összecsapáson a VSK Panazan - Surducan, Vizsbovszkij, Timofte, Szavics, Liberţ, Oláh összeállításban lépett pályára a mintegy húsz főt számláló szatmári közönség előtt. A csarnok hangulatának megfelelően a hazaiak álmosan is kezdtek, egy adott pillanatban a tordaiak már 6-11-re is elhúztak. Ezt követően a VSK magára talált, még a szünet előtt fordított is. Ennek ellenére a vendégek a pihenő után is jól tartották magukat, csak az utolsó negyed órában jött ki a két csapat közötti osztálykülönbség.


Két sima győzelmet aratott a VSK a Torda ellen
Két sima győzelmet aratott a VSK a Torda ellen


A délutáni második meccsen mindkét egyesület szakmai stábja bevetette a keret valamennyi tagját, beleértve a juniorokat is. Az VSK-t azonban ez sem akadályozhatta meg, hogy ismét komoly különbségű, nyolc gólos győzelmet arasson.

A VSK és a Potaisa mitegy egy hónappal szintén egy hasonló dupla meccses konstellációban mérte össze erejét, akkor a szatmáriak mindkétszer négy-négy pontos győzelmet arattak, így a mostani erőfelmérő eredménye akár jó jelnek is tekinthető, a szombati, resitabányai meccs előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: